Wie zijn wij

/Wie zijn wij
Wie zijn wij 2018-09-02T14:52:23+00:00

Onze supermarkt De Krabbemarkt in Brielle is gevestigd op camping De Krabbeplaat en bevindt zich achter de slagboom bij het horecaplein. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Wij zijn iedere dag geopend, de juiste openingstijden per seizoen staan vermeld op de homepage en in de winkel. In de wintermaanden (november t/m maart) zijn wij gesloten en genieten wij van een welverdiende rust.

In onze supermarkt in Brielle krijgen wij iedere ochtend brood van de warme bakker en bakken wij zelf broodjes. Ook kunt u bij ons terecht voor een krantje of een leuk boek. Naast de gewone kruidenierswaren, groente, fruit en vleeswaren vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod van campingartikelen. Denk daarbij aan gasflessen, kampeeruitrusting, zwembadattributen, barbecuespullen en speelgoed.

Voor uw gemak hebben wij enkele boodschappenpakketten en ontbijtpakketten samengesteld. Deze kunnen wij bezorgen bij uw caravan of we zetten hem voor u klaar bij de receptie of bij ons in de winkel. Wilt u lekker barbecueën maar geen boodschappen sjouwen en vuile vaat hebben, bestel dan een barbecuepakket bij ons.

Tussen de middag kunt u een heerlijk belegd broodje of warme snack bij ons kopen, tevens hebben wij een terras waar u een heerlijk kopje koffie of thee met een gebak kunt nuttigen.

Wilt u uw caravan nog opfleuren met een bosje bloemen daarvoor kunt u ook bij ons terecht, tevens zullen wij een assortiment perkplanten aanbieden.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel,

Johan, José en Nora